Så berättade vi om graviditeten för min pappa

Total
0
Shares

Som jag har berättat förut så hade M och jag lite olika syn på hur vi skulle berätta om graviditeten. M tyckte att “det är väl bara att berätta” och jag ville göra något speciellt. Så vi kompromissade och berättade på ett roligt sätt för min familj och “bara sa det” till hans men bestämde att vi skulle göra det vid jul. Så något av det första jag gjorde när vi fick reda på att vi plussat var att beställa en flytväst för bebisar. Min pappa älskar nämligen att segla och spenderar hela sin sommar i båten så vi bestämde oss för att berätta för honom genom att slå in en flytväst och en lapp i julklapp. Han blev så chockad och glad att han började gråta – helt klart roligare än att bara berätta!

Ni som är gravida eller har barn sen tidigare, hur berättade ni om er graviditet?

Total
0
Shares

Redo för en ny fas i livet

Förlåt för tystnaden här – massor på jobbet i kombination med flytt gav inte mycket tid över till…

Comments18

  1. Men alltså guuu vad fint!! Har så många gånger faktiskt funderat på hur man ska berätta det när det är dags. Man vill ju verkligen hitta på något extra kul. Typ som det här =)) KRAM finaste <3

  2. Vi berätta genom presenter till både farmor/ farfar och mormor och morfar! 🙂 Mina föräldrar fick muggar och hans föräldrar har jag glömt haha!
    Min fd sambo körde och välte med MC:n när vi skulle berätta för mina föräldrar… han klara sig oskadd men det förstörde det lite haha

  3. Vi berättade direkt när vi såg plusset, bara för att vi inte riktigt visste hur vi vela göra så berättade vi och bollade lite med familjerna, men de slutade så klart med att vi behöll😍

  4. Men åh vilket härligt sätt att berätta på. Önskar att jag med haft kraft att berätta på något speciellt sätt men efter missfallet vi var med om så fanns liksom inget till övers så vi bara sa det. Tror inte vi knappt trodde på det själva vid det laget. kram på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like