Samarbeten

Jag tar gärna emot förfrågningar om betalda samarbeten så länge de uppfyller följande punkter:

  • Det är inte reklam för sms-lån eller sexleksaker.
  • Innehåller är relevant för målgruppen på min sida.
  • Betalning sker genom fakturering.

Jag gör i huvudsak två typer av betalda samarbeten:

Sponsrade inlägg

Ett sponsrat inlägg fokuserar på det jut du vill ha fokus på. Innehållet skapas av mig för att passa min målgrupp med rätt tonalitet och vinkel. Texten skrivs enligt konstens alla regler för att vara attraktiv både för läsarna och SEO-optimerad. Priset är något högre än ett länksamarbete men du får ett innehåll som är skräddarsytt just för dig. Sponsrade inlägg är en bra samarbetsform för dig som har andra KPI:er utöver att få ett ökat länkvärde, till exempel där målet är konvertering i form av nya kunder eller ökad varumärkeskännedom.

Jag har genom tidigare erfarenhet sett att man får bra konverteringar även när innehållet inte handlar om just din produkt, utan även där ditt företag möjliggör annan typ av innehåll. Till exempel karriärstips eller liknande som är ett populärt innehåll på den här sidan. Man kan slå två flugor i en smäll – varför inte göra en “tre tips om X från” där ni både bygger varumärkeskännedom, får länkvärde och ger en liten employeer branding boost samtidigt som ni stöttar goal getters?

Länksamarbeten

Länksamarbeten är till för dig som vill ranka bättre på Google! Genom att en länk till er placeras i ett inlägg eller på en sida sprids min länkkraft till er och länkkraft är guld på Google. Samarbetet får bäst resultat om innehållet är relevant för den sida det ligger på.