Ny vlog: bipolär utan mediciner – så blir jag

Total
0
Shares

https://youtu.be/mrDqm2JZTnQ

Nu har jag precis landat hemma i soffan, tagit på mig en fluffig pyjamas och både spelat in och postat en ny vlog om att jag inte kan ta mina mediciner just nu, hur jag blir utan dem och varför det är så skönt att inse att jag behöver mina mediciner trots att jag mår så fruktansvärt dåligt nu när jag inte kan ta dem. Vad tycker ni, gilar ni den här typen av vloggar eller vill ni mest ha mer strukturerade videos?

Total
0
Shares
lavendelvatten

Bästa ansiktsvattnet – lavendelvatten

Den här veckan rullar på och jag gör så gott jag kan för att hantera stressen på jobbet,…

Comments13

  1. Jag tycker Du verkar helt underbar som person, och så starkt gjort av Dig att vlogga!<3
    Och Du är fin som du är! du behöver inte fixa dig mer tycker jag 😉 Heja dig<3

  2. Så kul att höra din röst och du var så himla fin i uppsatt hår och den färgen på läppstiftet 😀 Tycker det är så himla bra att du är öppen med hur du mår och pratar så öppet om hur det är att vara bipolär. Jag tror verkligen att man kan krossa fördomar genom att sprida sina egna erfarenheter 🙂

    1. Tack <3 Jag hoppas verkligen att det gör skillnad för någon att jag är så öppen - det är alldeles för få som är det!

  3. Hej Therese! Tack för en underbar blogg. Får jag använda dig som referens i ett arbete i skolan. Jag skriver om bipolär sjukdom. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like