fbpx

Ny plats för matbordet

Ny plats för matbordet

När vi flyttade in i huset ställde vi våra möbler på samma sätt som de gamla ägarna hade sina, och som arkitekten ritat. Men redan när vi skrev på papperna så kände jag att det var tråkigt att matbordet stod vid öppna spisen istället för soffan eftersom jag gärna hänger vid brasan och läser böcker eller bara myser. Och efter att ha känt likadant i två månader efter att ha flyttat in så bestämde jag mig för att byta plats på allt så att soffan står vid öppna spisen och matbordet i den lilla utbyggnaden.

Och vi är så nöjda! Dels för att det är supermysigt att kunna sitta vid brasan och dels för att det känns så mycket större nu. Huset är öppet rakt igenom från kortsida till kortsida så att man ser från entrén rakt igenom köket och hela huset, och det kändes väldigt korridorsaktigt när matbordet förlängde den linjen. Nu bryter soffgruppen av på ett bra sätt och skapar med luft. Så skönt! Och helt plöstligt blev jag jättepepp på att få klart vårt vardagsrum.

Steg ett blir att få hit en elektriker så att vi kan få lampor över matbordet. Just nu har vi inte en enda taklampa i hela vardagsrummet och det blir lite väl mörkt. Om ni vill se fler bilder hemifrån oss får ni gärna kika in på @villa_raby på Instagram. Snart blir det dessutom fullt med renoveringsbilder där. Jag längtar så galet mycket efter att få ordning på ovanvåningen!

1 Comment

  1. januari 26, 2021 / 10:35 f m

    Superfint ju! Och tack för din tanke kring vaccinet, förstår att du inre kommer ta det! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.