Min graviditet v25 (24+0 – 24+6)

Total
0
Shares

Jag vet att jag skriver det varje vecka nu, men det känns som att tiden rusar iväg! Och nu är det onsdag och en ny graviditetsvecka igen. Jag har mått riktigt bra hela veckan och knappt känt av någon foglossning alls. Däremot har jag känt lillan sparka hela tiden! Särskilt mycket sparkar hon när jag ska sova, då är det en full karatematch.

Stor börjar hon bli också, runt 33 centimeter och 800 gram! “Inte så stor än” sa läkaren på MVC i måndags men jag tycker att hon är superstor! Och magen känns gigantisk. Ska den verkligen fortsätta växa i fjorton veckor till?

Total
0
Shares

Mot Köpenhamn!

Just nu sitter jag i soffan i vardagsrummet och pillar med lite bilder: våra nymålade väggar är perfekta…

Comments17

  1. men oj va fort det har gått kul
    Tack för du kika in igen . Tänkte på dej men kom inte på dina dress va ju lite nyfiken hur det gick me bebis o allt
    har ni flyttat än eller när va det? kram kram

  2. Men guuu vad underbart att höra att du mått så bra vännen!! Det gör mig verkligen superglad att höra!! Hoppas nu att det kan få fortsätta så! STOR KRAM finaste <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like