Kan knappt tro att det är sant

Total
0
Shares

Tack för all kärlek igår <3 Vi är så otroligt lyckliga och tacksamma över att få vara med om det här! Jag har fortfarande svårt att tro att det är sant, att vi faktiskt ska få en liten bebis i augusti om inget går helt galet. Men den där växande magen och de små sparkarna är en ständig påminnelse! Nu börjar det släppa men fram tills för en vecka sen blev jag chockad så fort jag såg mig själv i en spegel. Magen finns verkligen där och därinne ligger en liten krabat som är 22 centimeter lång!

Total
0
Shares

Min graviditet v7-v12

Det är så himla skönt och roligt att äntligen ha berättat för er att jag är gravid! Eftersom…

Comments48

  1. man är så vacker som gravid inget är finare säger alla o alla nickar lite igen kännande såär japp en känsla man delar med andra mammor lyckan att få uppleva det

    så fin du är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like