fbpx

En solig helg

En solig helg

Det blev en tuff start på februari för min del. Jag som var så pepp blev förkyld med feber och kunde knappt lämna sängen. Men i lördags, samtidigt som febern försvann, fick jag besked om att mitt Covid-test var negativt så då vågade jag lämna hemmet och ta mig till den folktomma pulkabacken med Olivia. Vi har verkligen njutit av solen den här helgen och busat massor i snön. Eller mest M eftersom jag varit helt slut i kroppen, men jag har suttit i en utefåtölj och tittat på mellan mina busattacker.

Men nu är det måndag och dags att jobba igen. Jag rivstartar veckan med möten för nya projekt. Bäst av allt är kanske att våra snickare kommer hit för att prata om vindsprojektet ikväll och på onsdag har vi tekniskt samråd med kommunen. Snart är vi alltså igång och jag är orimligt nyfiken på att se hur allt kommer att bli. Det är ju en helt annan sak att se allt i verkligheten än att se ritningar och 3D-modelleringar.

1 Comment

  1. februari 8, 2021 / 12:39 e m

    Härligt med sol och pulkaåkning! Och skönt med negativt covidtest! 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.