Dags att beställa möbler

Total
0
Shares

Idag var ju tanken att jag skulle åka ut på en visning av ett likadant radhus som det vi köpt, men det såldes innan visning så det blir det inget med. Det ska i alla fall bli spännande att se vilka grannarna blir! När jag upptäckte att visningen var inställd satte jag mig och googlade fram originalritningarna för huset med rätt mått istället och satt hela kvällen igår och provade olika möberingar – photoshop är bra till mycket. För nu är det verkligen dags att beställa möbler, det är bara en månad och en vecka kvar tills flyttlasset går!

Eftersom någon här hemma är lite seg på att bestämma sig för vad vi ska ha för saker så blir det ett par veckor utan alla möbler, men det ska vi väl överleva. Och idag ska vi i alla fall gå till Mio och beställa en ny soffa till tv-rummet på övervåningen. Det blir den här soffan i en ljusblå färg som tyvärr inte finns på hemsidan. Jag hoppas att leveranstiden inte blir helt galen…

Och nu när jag provmöblerat på datorn börjar jag verkligen bli sugen på att se allt ta form i verkligheten, det ska bli roligt att få inreda ett nytt hem. Och vi kommer helt plötsligt att ha så många rum!

Något annat jag ser fram emot är att min lillebror kommer hit och lämnar tillbaka våra katter i eftermiddag, jag har saknat dem så enormt mycket! Han passar dessutom på att ta med sig mina brorsöner så vi ska försöka hitta på något roligt tillsammans med dem. Det återstår att se om det blir min mardröm Leos lekland eller om de hellre vill åka till Naturhistoriska och titta på dinosaurier…

Total
0
Shares

Veckans planer v11 2019

Vilken underbar helg det har varit! Jag känner verkligen att mina mediciner börjar göra skillnad och depressionen är…

Comments6

    1. Ja, det känns jätteroligt! Men lite lustigt att börja om när vi precis blivit färdiga med det förra 🙂

  1. Alltså vad spännande att ha så mycket att inreda! 🙂 Tycker soffan var jättefin och ser fram emot att få se hur tv-rummet kommer se ut tillslut 🙂 Kram

  2. Gud vad roligt att inreda ett hem från början sådär!! Verkligen drömmen! Ibland vill jag bara kasta ut det mesta som jag äger och ändra stil eftersom den ändrats så mycket genom åren 😜 Kraam

    1. Ja, det ska bli jätteroligt! Vi har jobbat på ganska bra med att se över så att vi älskar allt vi har, men nu behövs det ju en hel del nytt också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like