Äppelblom och tillväxtkurvor

Total
0
Shares

Besöket hos barnmorskan gick bra igår: lilltjejen har fina hjärtslag och följer sin tillväxtkurva perfekt. Jag blir helt gråtfärdig av tacksamhet när jag tänker på att läkarna dömde ut henne som ett missfall i julas och nu växer hon precis som hon ska. Vårt lilla mirakel!

Och jag sköter mig också: både blodsockret, järnvärdet och blodtrycket ser bra ut. Dessutom visar vågen bara på -7 nu jämfört med precis innan jag blev gravid. Bra jobbat med tanke på att jag gick ned 22 kilo de 18 första veckorna! Mycket av viktuppgången är att jag har en bra vätskebalans igen, all blodökning, fostervatten och så lillan som nästan väger ett kilo. Men ändå, jag är stolt över att jag lyckats kämpa upp vikten trots min historik med svår anorexia. Att gå upp i vikt är inte min favoritsysselsättning.

Det blev också inköp av en ny kamera igår, växlade upp från Nikon D3200 till Nikon D7500 och vilken skillnad det är! Ljusupptagningen är magiskt mycket bättre och att den tar fler bilder per sekund gör att det är lättare att få skarpa bilder på katterna. Och förhoppningsvis även på bebisar!

Vi funderar en hel del kring hur vi ska göra med bilder på lillan i sociala medier. Det kommer i alla fall inte bli några bilder där hennes ansikte syns i olåsta konton eller på bloggar förutom i väldigt särskilda fall. Men vi (mest jag) är inne på att skapa ett eget instakonto åt henne så att familj och nära vänner kan följa hennes vardag om hon vill. Tycker att det är så himla svårt det där, jag vill ju få visa upp henne för hela världen och samtidigt värna hennes integritet och själv låta henne bestämma hur mycket hon vill synas på internet när hon är stor nog.

Byxdressen är förresten ett nyinköp från Zara – älskar färgen men kan inte riktigt bestämma mig för om jag känner mig fin eller som ett stort, rött tält.

Total
0
Shares

Min graviditet v26 (25+0 – 25+6)

Jag har haft det väldigt hektiskt på jobbet så veckans uppdatering kommer lite sent. Som varje vecka känns…

Comments29

  1. Åh så roligt med kamera och att bebis mår bra. Förstår det där med bilderna, så himla svårt ju.. Man vill bara visa upp för hela världen men ändå inte haha.. Du är sååå fin i klänningen! Kram

  2. Grattis till nya kameran, det är alltid kul tycker jag hihi 😉 Det är så häftigt att ni snart har ert mirakel här! Jag är så glad för er skull! <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like