fbpx

Vi ska bygga ut!

Vi ska bygga ut!

I fredags fick vi ett besked som jag sett fram emot länge: vårt bygglov är godkänt! När vi började vår husjakt visste vi att vi ville ha och i framtiden kommer att behöva fler rum. Men så blev det ju inte, även om vårt nya hus är större så är antalet rum samma och vi undersökte möjligheten att bygga ut redan innan vi la vårt första bud. Så vi har hela tiden vetat att vi ville inreda vinden och börjad en dialog med en arkitekt redan innan tillträdet.

Det första faktiska mötet med arkitekten blev redan två dagar efter tillträdet och sen gasade vi på för att få in bygglovsansökan innan jul – och nu är det alltså godkänt och vi väntar bara på startbesked innan vi får sätta igång.

Planen är att bygga fyra stora takkupor med fönster från golv till tak och göra sovrum, spa/badrum, separat toalett, walk-in-closet, läsrum och ett media/biorum. Den här skissen visar hur fasaden ska se ut och hur våran master suite med sovrum, WIC, badrum och toalett blir. Det breda fönstret på fasaden är alltså mitt emot sängen och den smala är precis vid badrummet. Gissa om jag längtar efter att ta ett varmt bad och blicka ut över åkrarna?

4 Comments

  1. januari 18, 2021 / 12:33 e m

    Men vad roligt och spännande! 🥰

  2. januari 20, 2021 / 10:15 e m

    Men ooo vad kul!! Grattis! Kommer bli så fint 🙂

  3. januari 22, 2021 / 8:16 e m

    Men åh så roligt! Grattis till bygglovet, ska bli roligt att följa 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.