Vegansk latlunch och dagens planer

Vegansk latlunch och dagens planer

Det känns superlyxigt att ha en ledig dag såhär mitt i veckan, eller ledig och ledig: jag har lite småjobb som måste göras. Jag projektleder en tv-inspelning resten av veckan så idag ska jag se till att deltagarna kommer till sitt hotell ordentligt och andra småsaker. Men jag började dagen med en lång sovmorgon, följt av min morgonrutin och nu en vegansk latlunch. Hummus är verkligen en av mina favoritsaker att äta och tillsammans med ett par morötter blir det en bra, lättare lunch. Idag fick det bli nässelhummus, supergott och fullproppat med bra saker som vitaminer, mineraler och antioxidanter. Riktigt supermat!

2 Kommentarer

 1. maj 1, 2018 / 5:27 e m

  Känns som att jag är den enda som inte har testat hummus än men får ta och göra det 😀

  • therese
   Författare
   maj 1, 2018 / 5:53 e m

   Gör det – det är verkligen det bästa jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *