Tillbaka till konsultlivet – jag slutar på Nyheter24gruppen

Tillbaka till konsultlivet – jag slutar på Nyheter24gruppen

När jag i mars i år valde att lämna min egen verksamhet för att gå in på heltid på Nyheter24-gruppen gjorde jag det väl medveten om att det var fem år sen jag jobbade heltid för någon annan. Det var något vi pratade om innan jag tog jobbet och det fanns delar av jobbet som gjorde att jag tyckte att det var spännande att prova. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Nyheter24Gruppen är ett otroligt spännande bolag där mycket händer och jag har både älskat jobbet och kollegorna. Men när man har levt med den frihet som det innebär att vara sin egen är det svårt att gå tillbaka till att jobba heltid för någon annan. Därför kommer jag att lämna min roll som projektledare på Creative Studios den sista juni och gå tillbaka till konsultlivet och min egna verksamhet.

En av mina uppdragsgivare kommer, i alla fall till en början, att vara Nyheter24Gruppen och just deras kreativa studios. Jag ser fram emot att få fortsätta arbeta med ett fantastisk team och roliga projekt men i rollen som extern projektledare. Det innebär också att jag från och med början av augusti kommer att ha möjlighet att ta mig an nya uppdrag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *