Stockholmstips: picknick på Parkteatern

Stockholmstips: picknick på Parkteatern

Jag ljög för er igår. Paris är inte min absoluta favoritstad i hela världen. Det är faktiskt Stockholm. Och då och då får jag mail eller frågor om mina bästa Stockholmstips, så jag tänkte börja dela med mig av dem. Ett av mina absolut bästa tips just nu är att packa en picknickkorg och njuta av Parkteaterns föreställningar. Parkteatern är Kulturhusets sommarsatsning där de varje år flyttar ut på utomhusscener i Stockholm och spelar olika föreställningar helt gratis. Förra veckan packade vi en ordentlig picknickkorg och gav oss iväg till årets premiärföreställning som var musikalen Stoppa Världen. Den spelas fortfarande och du kan hitta tiderna för den och andra föreställningar här. Min favoritscen är Vitabergsparken på söder som är en liten amfiteater, men där är det tyvärr ingen mer föreställning förrens i augusti. Men Galärparken på Djurgården är inte dålig den heller!

3 Kommentarer

 1. juni 8, 2018 / 11:13 f m

  Men vilket bra tips!! Attans att jag inte är i Stockholm i sommar… Får spara det till nästa år =) Kram <33

  • therese
   Författare
   juni 8, 2018 / 11:42 f m

   Det får du verkligen göra – Parkteatern är underbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *