Presenter på jobbet

Presenter på jobbet

Idag har varit en sån där fruktansvärd dag när allt har gått i 200km/h och allt går fel eller är jobbigt samtidigt som man inte har tid till något. Som att uppdatera sin blogg. Alla projekt har strulat, jag har sovit dåligt och som grädden på moset strular mina mediciner. Vi har provat att sänka dosen och idag fick jag tydliga symptom på en begynnande mani, så jag fick gå hem tidigt, ta lugnande medicin och sova en stund.

Nu börjar jag bli bättre även om medicinen gör mig väldigt trött och avdankad i huvudet. Jag har i alla fall lärt mig att det viktigaste för att kunna leva ett bra liv med min bipolära sjukdom är att lyssna på kroppen. Så inatt får det bli sömntabletter så att jag får sova ordentligt. För mig är det också det bästa sättet att avbryta en mani: hjärnan stänger helt enkelt av sig om jag tar sömntabletter och då får den vila.

Något som piggade upp dagen var ett litet paket som kom med bud till jobbet. Det är en ny skönhetsprodukt som kommit ut på marknaden och där vi ska ta fram en kampanj till två av våra sajter. Jag ser fram emot att få testa den och kommer dela med mig av resultatet när våra kampanjer är ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *