Picknick bland häggblommorna

Picknick bland häggblommorna

Vi är egentligen inte lediga på klämdagar men jag passade på att kompa ut lite övertid idag, och gissa om jag var nöjd med det beslutet när jag vaknade till en klarblå himmel idag? Vi passade på att packa en picknickkorg med både frukost och lunch för att promenera bort till Kräftriket och ligga under häggblommorna. Det var fullt med kvittrande fåglar, hjortar som hoppade fram då och då och massvis med färgglada fjärilar. Det låter som en klyscha, men jag älskar tiden mellan hägg och syrén. Det känns som att det är då det blommar allra mest: alla fruktträd är fulla med blommor och gräsmattorna fullkomligt lyser av både maskrosor och vårblommor. Jag är nog lite konstig också, jag älskar maskrosor! De är som små små solar som lyser upp överallt. Underbart!

Dagens picknickoutfit bestod av ett nytillskott i min capsule wardrobe: en randig klänning från HM kombinerad med min favorithatt från LaRedoute. Jag har nästan alltid hatt på sommaren för att skydda både ögonen och ansiktet. Jag är väldigt känslig mot både värme och ljus, så då är det perfekt att ha en hatt. Jag känner mig väldigt nöjd med klänningen bortsett från att den var varmare än jag trodde. Är på jakt efter sommarklänningar i naturmaterial som bomulll och linne, men det verkar inte vara helt lätt. Så på eftermiddagen fick det bli en tur till tygaffären och inköp av ett ljusblått linnetyg som ska omvandlas till en klänning. Vad har ni gjort idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *