Nytt jobb: projektledare på Nyheter24gruppen

Nytt jobb: projektledare på Nyheter24gruppen

Jag har drivit eget företag i flera år och har älskat att vara min egen chef. Men ibland blir man erbjuden en utmaning och ett sammanhang som är för rolig för att säga nej till. Tidigare i år hände just det och sen ett par dagar tillbaka jobbar jag som projektledare på Creativeavdelningen på Nyheter24gruppen. Det innebär att mitt eget företagande ligger på is ett tag framöver.

Som projektledare kommer jag att arbeta både med externa kunder och våra egna siter Nyheter24, Modette.se och Fragbite. Det ska bli otroligt roligt och jag ser fram emot att vara en del av ett roligt, kreativt team i en bolagsfamilj som är väldigt duktiga på att driva engagemang och interaktioner hos en ung målgrupp.

På samma gång tänker jag passa på att börja blogga lite mer aktivt så att ni får följa min vardag i media- och reklambranschen. Tanken är att ge er möjlighet att se att det är fullt möjligt att leva ett normalt liv även om man är psykiskt sjuk, och att det rentav går att använda sig av de styrkor som många psykiska funktionsvariationer innebär i sitt arbetsliv.

Det känns extra roligt att bli en del av just Nyheter24gruppen för att ledningen har kommunicerat tydligt att de inte ser en psykisk funktionsvariation som ett problem så länge som man har en öppen dialog kring vad den innebär och hur man ska hantera det. Under hela intervjufasen diskuterade vi min sjukdom och hur den påverkar mig väldigt öppet, och vad jag behöver från en arbetsgivare för att kunna fungera på arbetsmarkaden.

Förutom superkrafterna som min bipolära sjukdom ger mig finns det en del utmaningar som framförallt min närmsta chef behöver hantera. Jag ska förska skriva ett eget inlägg om dem i nästa vecka och kolla med chefen om jag får göra en intervju med henne när vi har jobbat ihop ett tag, det kanske kan vara intressant för er att få läsa om arbetsgivarens perspektiv.

Bilden till inlägget är taget mitt emellan två scener i en reklamfilm som vi spelar in till ett kommande projekt på Fragbite. Just att jobba med reklam och rörligt är något av det roligaste jag vet och det känns kul att det är mycket av det i jobbet. Dagens outfit i mitt Capsule Wardrobeprojekt blev kjol från Lindex, blus från MQ, skor från Primark, glasögon från Rayban/Synsam och en ärvd klocka.

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *