Morgonjobb och körsbärsblommor

Morgonjobb och körsbärsblommor

Jag fick åka hem tidigt från inspelningen igår med feber och vila i soffan. Men vårt fantastiska produktionsteam gjorde ett superjobb utan mig <3 Imorse vaknade jag feberfri när klockan ringde alldeles för tidigt. Jag hoppade på cykeln och trampade ned till Kungsträdgården för att hjälpa en av mina bästa vänner att ta bilder på henne och bebismagen. Det är verkligen helt magiskt i Kungsan när körsbärsträden blommar! Efter åt vi frukost tillsammans och kollade igenom bilderna en första gång med grundläggande redigering i Lightroom. Nästa steg är att hon ska få välja ut bilder och sen gör jag iordning dem ordentligt.

Men först en hel dags jobb till. Vad ska ni göra idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *