fbpx

Mina mål för januari 2021

Mina mål för januari 2021

Jag älskar nystarter, oavsett om det är nytt år, ny månad, ny vecka eller höst. Och nu är det äntligen ett helt nytt år! Ett år som förhoppningsvis inte kommer att domineras av ni vet vad. Jag har helt enkelt bestämt att det ska bli ett bättre år och för mig själv är ledordet ”fysisk hälsa”.

Jag är väldigt bra på att ta hand om min mentala hälsa men inte alls lika bra på att ta hand om min fysiska. Trots att jag mässar och mässar om att man måste vara fysiskt frisk för att orka vara fysiskt sjuk. Och nu, med exakt fyra veckor kvar av januari, är fullt fokus på att komma igång med sunda vanor. Och ladda för den mest perfekta månaden av alla: februari!

Det kanske är en konstig sak att säga om februari, men för mig med lätt OCD är februari helt perfekt i år. Det är 28 dagar, månaden börjar på en måndag och slutar på en söndag. Fyra helt perfekta, jämna veckor i en perfekt månad. Nu måste jag bara komma på vad jag ska använda min februaripepp till för att motivera mig själv.

MEN. Tillbaka till januaris mål, det är som sagt fullt fokus på sunda vanor:

1. Dricka minst 1,5L vatten om dagen – inte cola, inte mjölk, inte juice eller någon annan av mina vätskelaster som är dåliga för mig.

2. Yoga minst tio minuter om dagen för att få stelheten i kroppen att minska. Lätta stretchövningar i bastun räknas.

3. Minst 10.000 steg om dagen. Det är slut på stillasittande och att varken lämna huset eller pyjamasen på flera dagar.

Vad har du för mål för januari?

5 Comments

 1. januari 4, 2021 / 10:19 f m

  Åh lycka till med målen fina du ❤️ Kram

 2. januari 4, 2021 / 11:18 f m

  såå bra mål 😀

 3. januari 4, 2021 / 1:52 e m

  Vilka härliga mål för januari! 🥰

 4. januari 5, 2021 / 11:06 f m

  Superbra mål! Har också ett liknande med stegen detta året, märks så tydligt att man inte jobbar längre utan pluggar på distans och då blir det mycket mer stillasittande haha :’)

 5. januari 5, 2021 / 2:31 e m

  Superbra! Hejar på dig <3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.