Måndagsmorgon och veckans planer

Måndagsmorgon och veckans planer

Och så var det helt plötsligt måndag igen. Förut har jag alltid älskat måndagar och velat rusa till jobbet, men sen jag träffade M har jag börjat uppskatta helger mycket mer. Både för att det för första gången känns som att jag har ett hem och för att han gör mig alldeles lugn och avslappnad så fort han är i närheten. Det händer något magiskt med mig när jag är med honom och jag kan slappna av helt. Väldigt fint och alldeles chockerande för mig.

Men även om jag känner en enormt längtan till helger nu för tiden så finns måndagsglädjen kvar. Det är en liten minichans att börja om och den här veckan tänkte jag försöka komma igång med träningen igen. Jag HATAR att träna men vet att det är viktigt för att jag ska må bra så jag försöker masa mig iväg till gymmet ändå. Men det går oftast väldigt trögt. Här kommer i alla fall en liten översikt av veckans planer.

Måndag

Ett riktigt mötesmaraton. Ser framför allt fram emot ett lunchmöte där vi ska gå igenom klippningen av förra veckans tv-inspelning.

Tisdag

Uppstart av ett nytt, roligt e-sportsprojekt på jobbet och förhoppningsvis ett yogapass på kvällen.

Onsdag

Försöka jobba igenom allt som behöver göras – långhelg betyder att mer måste klämmas in på övriga dagar.

Torsdag

Ledig förutom eventuellt ett möte som inte blev av förra veckan. Influencers har inget som heter röda dagar och det får jag som projektledare anpassa mig efter.

Fredag

Lillördag mitt i veckan! Vi funderar på att åka och hälsa på Ms familj i Örebro.

Lördag

Pappa ska lägga i båten och om det är bra väder dyker vi nog upp som två pirater med en picknickkorg för att njuta av årets största seglats.

Söndag

Ser fram emot en lång, lugn dag i sängen med en massa bra böcker. Och kanske en till picknicktur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *