Järnbrist och ny vecka

Järnbrist och ny vecka

Det var länge sen det kändes såhär tungt att gå upp en måndagsmorgon. Även fast det var långhelg och jag har haft fyra underbara dagar i solen så känner jag mig inte helt utvilad. Jag tror att det beror på järnbrist och hoppas att lite nya järntabletter kommer att hjälpa. Jag äter ju nästan helt plantbaserat och då är det extra viktigt att se över sitt järnintag. Normalt är jag duktig på det och tar tillskott varje dag men de tog slut i början av förra veckan och jag har glömt att köpa nya. Måste ta tag i det.

Annars så blir det en väldigt lugn vecka. På onsdag är det premiär för en stor produktion som jag har jobbat med länge och det är alltid nervöst. Och så måste jag ta tag med det där med träning, det blev inte ett enda pass förra veckan så jag måste skärpa mig… I helgen blir vi i alla fall kvar i Stockholm och ska iväg på lite saker. Ser väldigt mycket fram emot det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *