Jag får visst inte fira min födelsedag i år heller

Jag får visst inte fira min födelsedag i år heller

Häromdagen blev jag så himla ledsen för en egentligen ganska larvig anledning. Jag har spenderat timmar med att planera en fantastisk födelsedagsfest i sommar för att inviga vår lägenhet efter renoveringen. Vi hade aldrig någon inflyttningsfest eftersom så mycket ska renoveras och nu tänkte jag slå två flugor i en smäll. Men så fick vi besked om att renoveringen både blir senarelagd och kommer ta längre tid än planerat, så den kommer inte vara klar när jag fyller år. Och jag bröt ihop som en liten flicka som inte får ha barnkalas. Till saken hör att jag i princip aldrig hade barnkalas när jag fyllde år som liten utan fick ha dem på hösten eftersom jag fyller år mitt under industrisemestern och alla var borta, och de senaste fyra åren ha jag alltid varit på bröllop på min födelsedag. Så i år tänkte jag att jag skulle få fira mig – men nope.

Sorgen gick dock över ganska snabbt när jag insåg att allt garanterat är klart i september när det är international brunch day! Så jag öppnade min favoritapp för att snabbt skapa conten (den är gratis och SÅ bra, vi använder den massvis på jobbet när vi ska göra proffsiga saker snabbt) och skapade en save the date. Så nu blir det inflyttningsbrunch ett år efter inflytt istället. Jag ser så mycket fram emot det! Sist vi hade brunch hos oss var vi tretton personer och det blev en fantastisk dag. Alla var kvar så länge de kunde och till slut blev vi ett gäng som gick ut och åt middag. Men det gick åt tio flaskor bubbel, massvis med öl och en halv flaska rom, så det är tur att vi får in en vinkyl i nya köket så att drycken kan vara kall nästa gång… vi har visst bubbelälskande vänner!

4 Kommentarer

  • therese
   Författare
   maj 31, 2018 / 8:49 e m

   Hehe ja, det är ju egentligen inte värre än att jag får flytta lite på det, men när man har längtat och längtat så blir man ju lite besviken.

 1. maj 30, 2018 / 11:46 f m

  Nu blir det ju två firanden istället för ett – helt perfekt ju 😉 Tråkigt att det inte blev som du tänkt, men så skönt att det löser sig =) Kram fina <33

  • therese
   Författare
   maj 31, 2018 / 8:50 e m

   Ja – det kommer bli toppen! 🙂 Det är ju verkligen ingen jättegrejj, bara tråkigt när man har planerat en massa och får ändra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *