Hattsäsong

Hattsäsong

Vilken helg det har varit! Stockholm bjöd på sommarvärme och det var nästan för varmt att ha svart klänning på sig. Eftersom solen sken superstarkt plockade jag även fram hatten för första gången i år. Mina läkare brukar skratta och säga att de inte vet någon som är lika noga med att ha hatt, SPF och sitta i skuggan. Jag är helt enkelt väldigt rädd för hudcancer och gör allt jag kan för att skydda mig. Men om man lever med bipolär sjukdom är det viktigt att spendera tid i solen för att fylla på d-vitaminet, så att man inte triggar depressioner, så de har fått mig att lova att vara mer i solen. Men hatten får följa med ändå.

I övrigt har helgen varit en riktig kalashelg. Efter att ha druckit te gjorde vi oss i ordning för 30-årskalas och strosade runt i solen innan det var dags för middag. Eftersom mina vänner inte är några superfan av att vara med i bloggen blir det inga bilder från kalaset. Men det var en sån kväll man kommer att minnas: champagne, sabrering och gott sällskap vid vattnet, njutandes av solnedgången. Precis som en lördag i april ska vara.

Den svarta klänningen är en riktig favorit i min capsule wardobe och kommer från Hobbs (FW17). Hatten är från LaRedoute (SS16), solglasögonen från Prada (SS17) och skorna från Gant (SS18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *