En till inspelningsdag och spännande möten

En till inspelningsdag och spännande möten

Klockan ringde alldeles för tidigt och jag har jobbat sen klockan sju, tv-inspelningar är långt ifrån så glamoröst som man kan tro. Min uppgift som projektledare är att se til att allt blir som planerat och ofta innebär det att jag måste börja dagen med att göra ändringar baserat på vad som hände dagen innan. Och precis så är det idag också. Vi har tagit bort lite scener, lagt till lite scener och annat småfix. Men det kommer bli superbra när det är klart!

Tyvärr kommer jag inte kunna vara med hela dagen idag utan måste lämna en stund för att åka på ett möte om en annan tv-produktion vi ska göra. Det är superspännande och jag önskar att jag kunde berätta mer, men det får jag inte. Det enda jag kan säga just nu är att det är tillsammas med flera av Sveriges mest populära influencers.

Dagens capsule outfit består av jeans från Levis, topp från HM och skor från Zara. Alldeles lagom för att både hänga på inspelning hela dagen och hinna med möten med lifestyle influencers.

4 Kommentarer

  • therese
   maj 4, 2018 / 7:57 f m

   Tack! <3

  • therese
   maj 4, 2018 / 7:58 f m

   Det är det verkligen, ingen dag är som den andra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *