En hypoman vecka

En hypoman vecka

Att leva med bipolär sjukdom är långt ifrån lätt. Utöver allt som själva sjukdomen innebär måste man känna sig själv väldigt väl. Och för mig har den här veckan verkligen påmint mig om det. Jag har gjort justeringar i mina mediciner som, tillsammans med vårsolen, har gjort mig lätt hypoman. Allt har snurrat och jag har haft mer energi än vad som är nyttigt. Så hela veckan har blivit en lång övning i att lyssna på min egen kropp. Ta lugnande mediciner, sömntabletter, vila, inte springa runt som en galning och som ikväll: välja en kväll  hemma i soffan med återkoppling framför en aw med kollegorna.

Förhoppningsvis innebär det att jag kommer rida ut stormen och snart vara mig själv igen. Och jag håller alla tummar och tår jag har för att slippa fler hympomanier i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *