Dagens capsule outfit 10 maj

Dagens capsule outfit 10 maj

Idag är en sån dag som jag normalt skulle ha tagit på mig jeans och t-shirt: vi skulle ta en snabb promenad ner på stan för att köpa hallon till kvällens tårta och äta lunch. Men istället för jeans och t-shirt fick det bli min favoritkjol, och förvisso t-shirt och sneakers. Men ändå något roligare än jeans och t-shirt. (Fundering: hur många gånger kan man skriva jeans och t-shirt i ett blogginlägg?) Och det är verklige min upplevelse av att köra på en capsule wardrobe: mina outfits blir finare och roligare för det är enklare att välja något. Kjolen kommer från Lindex (FW17), t-shirten från H&M (i butik nu) och skorna från Gant (i butik nu).

Nyfiken på vad en capsule wardrobe är? Klicka in här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *