Bubbelbrunch på Gretas och planering av köksrenovering

Bubbelbrunch på Gretas och planering av köksrenovering

Idag har varit en riktigt lugn söndag. Vi vaknade tidigt och promenerade ned till Gretas på Haymarket. De har äntligen öppnat sin uteservering och att sitta där känns lite som att sitta i Paris. Så självklart är det ett riktigt favoritställe för mig som har en fransk själ. Vi beställde in french toast (supergoda), apelsinjuice och varsitt glas champagne. En perfekt start på dagen!

Annars har mest strosat runt på stan, tittat i inredningsaffärer och hängt i soffan. Jag har min en-gång-i-halvåret-mens (en biverkning av att ha PCOS) och är helt förstörd av järnbrist. Det spelar ingen roll hur mycket järntabletter jag än äter: i och med att jag har mens så sällan så blöder det massvis och jag blir jättesvag. Helt fruktasvärt.

“Fördelen” med att tvingas vila större delen av dagen är att vi har hunnit gå igenom nästan alla detaljer för vår köksrenovering som sätter igång om några veckor. Jag saknar köket i vår förra (nybyggda) lägenhet något enormt och det ska bli skönt att få en uppfräsching här. Och framförallt ett kök där allt fungerar – som mer än två plattor på spisen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *