Borde jag börja vlogga om hur det är att leva med bipolär sjukdom?

Borde jag börja vlogga om hur det är att leva med bipolär sjukdom?

Tidigare idag satt jag och drack kaffe och pratade med en av mina kollegor, som bland annat varit med och startat upp loppi.se. Hon tycker att jag borde börja vlogga om hur det är att leva med bipolär sjukdom. Vad tycker ni, borde jag göra det?

Bilden är från när jag var i Uppsala i helgen och är på min absoluta favoritoutfit just nu: kjol från Lindex och blus från MQ. När jag hittade kjolen och blev helt förälskade tänkte jag att det var ett dumt köp om man kör på capsule wardrobe. För hur ofta kommer man att använda en metallicskimrande rosa kjol? Väldigt ofta visade det sig! Det är nog det mest använda plagget i min garderob förutom jeans.

2 Kommentarer

  • therese
   Författare
   maj 8, 2018 / 7:38 e m

   Det kanske blir så ändå, jag tycker bara att det är så svårt att veta vad man ska vlogga om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *