Bokat resa till Paris

Bokat resa till Paris

Jag älskar att boka resor att se fram emot och nu har vi bokat in en resa till Paris i augusti. Det är en av mina absoluta favoritstäder och jag älskar att bara strosa runt, njuta av atmosfären och äta goda saker. Läs: massvis med macarons, croissanter och dricka bubbel. M har aldrig varit där så jag ser fram emot att visa staden för honom. Nu ska vi bara bestämma hos för vilket hotell vi ska bo på. Mitt favorithotell är Hotel Balzac, men den här gången tänker jag att det vore roligt med något där man har en utsikt över Eiffeltornet…

Vilka är era favoritstäder? Och har ni några favoritställen i Paris?

4 Kommentarer

 1. maj 3, 2018 / 4:02 e m

  Gud vad kul !

  • therese
   Författare
   maj 4, 2018 / 7:58 f m

   Ja, det ska bli underbart!

 2. maj 3, 2018 / 8:12 e m

  Men så spännande! <3

  • therese
   Författare
   maj 4, 2018 / 7:58 f m

   Som alltid när man ska till Paris <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.