All tid går åt till jobb just nu

All tid går åt till jobb just nu

Just nu är det lite väl tyst och tråkigt här på bloggen. Anledningen är att 100% av min tid går åt till jobb just nu. Om allt går enligt plan så har vi premiär för min senaste produktion imorgon och vi jobbar in i sista sekund. Det innebär att jag sitter och kommer med feedback på klippning och färgbearbetning, jonglerar input från alla inblandade och försöker så till att vi håller en röd tråd genom hela produktionen. Det svåraste är att inte bli hemmablind: som producent är det mitt jobb att se till att allt blir rätt. Och det är inte helt lätt när man har sett samma klipp med små variantioner ungefär tusen gånger… men det kommer nog bli bra till slut. Och imorgon eller på torsdag är jag tillbaka på bloggen som vanligt.

4 Kommentarer

 1. maj 15, 2018 / 12:47 e m

  De flesta uppdaterar sina bloggar mindre under sommaren 😛

  • therese
   Författare
   maj 15, 2018 / 4:58 e m

   Sant, men jag föredrar att mäta mig med mig själv – inte med andra 😛 Jag kan ju bara påverka vad jag gör så det är min måttstock 🙂

 2. maj 16, 2018 / 7:04 f m

  Men åhh så spännande det låter!! Hoppas det blir bra =) Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *